За Toshiba

Toshiba Carrier Corporation е основана през 1999 г. като съвместно предприятие на подразделението за климатични системи на Toshiba Corporation и Carrier Corporation. След създаването на Toshiba Carrier Corporation двете големи предприятия се обединяват, за да създават широка гама от климатични решения с водещи технологии.

Благодарение на съчетаването на силните страни и технологии на двете компании и обширната международна мрежа на Carrier Corporation бе постигнат огромен синергичен ефект, който превърна Toshiba Carrier във водеща фигура на световния пазар за климатично оборудване.

Оттогава Toshiba предлага решения за всякакви приложения: жилищни сгради, неголеми търговски обекти и по-големи търговски сгради. Вътрешните тела за жилищни сгради са проектирани така, че да се вписват идеално в интериора на всякакви помещения. Те включват усъвършенствани системи за филтриране, които осигуряват оптимално качество на въздуха в помещението.

Продуктите за малки търговски обекти предлагат максимална производителност и енергийна ефективност. Системите VRF за по-големи обекти комбинират гъвкавост, енергийна ефективност и грижа за околната среда, като предлагат богат избор от стилни вътрешни тела.

История Toshiba

Toshiba създава първите си продукти в областта на климатизацията през 50-те години на 20-и век и веднага след това се ангажира с внасяне на подобрения в тази област. Новаторската роля на компанията продължава с лансирането на роторния компресор и електронното управление. През 80-те години на 20-ти век с широката си продуктова оферта, Toshiba е първата компания, която предлага на пазара първото инверторно задвижвано тяло (1981) и първия двойно-роторен компресор (1988). През 1999 г., Toshiba още веднъж е на върха на иновациите с продуктова гама с озонобезопасни хладилни агенти (R-410A и R-407C).

Иновативният дух на Toshiba продължава и до днес неуморно да внася подобрения в климатизационните продукти и системи.

Иновации за световния пазар на климатично оборудване

2000 г.: революционният хибриден инвертор с постоянен ток.
2003 г.: цифров инвертор.
2004 г.: SMMS (системата VRF с най-високия КПД в сектора).
2006 г.: MiNi-SMMS.
2007 г.: Super Daiseikai с филтър за въздух Ag Plasma.
2009 г.: Estνa, термопомпата въздух-вода Super Daiseikai с подобрен КПД.
2010 г.: SMMS-i, енергийно-ефективната система VRF от следващо поколение.

Обещание на търговската марка на Toshiba

Toshiba предлага технологии и продукти, които са забележителни със своите иновации и дизайн и допринасят за по-безопасен, по-удобен и по-продуктивен живот. Обединяваме новаторския дух с нашата страст и убеждението, че можем да променим бъдещето и да подпомогнем защитата на околната среда – нашето общо наследство. Насърчаваме близките отношения, основаващи се на доверие и уважение, с нашите клиенти, бизнес партньори и общности по целия свят.

Качество

1. Насоки за опазването на околната среда

Toshiba Carrier Corporation, в качеството си на разработчик и производител на климатични системи за жилища, офис сгради и т.н., ще се стреми да помага на обществото, като осигурява безопасността на своите продукти и производствена дейност за околната среда и си поставя за цел да намалява екологичното натоварване.

В рамките на нашите възможности ще насърчаваме дейностите по опазването на околната среда чрез технологични и икономически средства, а позицията ни е „основната отговорност на нас, човешките същества, е да предадем нашата „незаменима световна“ околна среда на следващото поколение в добро състояние“.

2. Сертификат за осигуряване на качеството (ISO9001)

Toshiba Carrier Corporation е получила сертификат по ISO 9001 – международния стандарт за контрол и осигуряване на качество. Ще работим усилено, за да осигурим още по-добро качество и максимално удовлетворение на нашите клиенти.

Благодарение на тези фактори се стремим продуктите, които разработваме, да бъдат енергийно-ефективни, безопасни за околната среда и здравословни. Вярваме, че нашата компресорна технология, включваща уникалния винтов компресор, изключително енергийно-ефективния двоен ротационен компресор с постоянен ток и нашата технология за силова електроника, която управлява мощността и скоростта на инверторите, е една от най-добрите в сектора. Благодарение на сътрудничеството с Carrier Corporation и нейните бази по целия свят се стремим да се превърнем във водеща компания за „комфортно въздушно пространство“, като предлагаме на света енергоспестяващи продукти, използващи нашата съвременна технология.

3. Прилагане на управление на околната среда (ISO14001)

Toshiba Carrier разполага със собствено Ръководство за опазване на околната среда, което е в съответствие с международния стандарт ISO14001.

Използваме го за реализиране на нашия план за стимулиране на продажбите, за осигуряване на полево управление и за извършване на вътрешен екологичен одит, основаващ се на дейностите по опазване на околната среда, за да поддържаме и постоянно да подобряваме Системата за управление на околната среда.

За повече информация посетете: http://www.toshiba-airconditioning.eu/ 

Авторско право 1995-2014 TOSHIBA EMEA, всички права запазени.